top of page
IMG_0081.JPG

 

Ik ben Lisbeth, 53j, psychologe, gezondheidstherapeute en beweegcoach. Mama van 3 volwassen zonen en een dochtertje van 10j. Ik ben sinds vele jaren actief met gezondheid bezig, en dit zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Mijn passie en kennis om op al deze vlakken op een gezonde manier door het leven te gaan deel ik graag met jullie!

Psychologische ondersteuning en Coaching:

 

Vanuit een holistische benadering geef ik enerzijds coaching/therapie en massages en anderzijds ook vele uren per week bewegingslessen Pilates, Yin yoga, Trapeze yoga en Nia dans.

 

Ik help je stil te staan bij jezelf om zo het contact met je innerlijke gevoelswereld en je 'Zelf' te verbeteren en/of te herstellen. Hierdoor zal het contact met je omgeving en de mensen rondom jou mee veranderen en verbeteren!

Bij coaching ligt de nadruk op het actief op zoek gaan naar oplossingen van (terugkerende) problemen en het bereiken van jouw doelen hier en nu en in de nabije toekomst;

Bij therapie helpen we je stil te staan bij jouw gedachten, gevoelens en emoties en te kijken naar de onderliggende betekenis - jouw imprint, uit het verleden - van terugkerende problemen/moeilijkheden.

We helpen je inzicht te krijgen in je conditioneringen ( terugkerende gewoontepatronen ) en helpen je deze te doorbreken en te vervangen door nieuwe, positieve gedachten en acties die je helpen jezelf te veranderen zodat je je ware ‘ik’ kan leven!

De ene vorm kan in de andere vorm overgaan, afhankelijk wat jouw klachten en doelen zijn.

Vanuit een holistische aanpak – zijnde een combinatie van verschillende coaching- en therapiemethodes en gezondheidstherapie, met als uitgangspunt het zelfgenezend mechanisme ondersteunen - bieden we je in de eerste plaats een luisterend oor en begeleiden en ondersteunen we jou in het aanpakken van jouw problemen.

Afhankelijk van de klachten wordt een individueel therapieplan opgesteld. Dit omvat steeds gesprekstherapie en 'herprogrammatie' in het onderbewuste via de 'Live the Connection- methode' , gecombineerd met selfcoachingoefeningen en indien nodig voedingstherapie, lichaamswerk met therapeutische massages, ademwerk, biorelaxatie, meditatie en Healy frequentietherapie.

 

Tarieven:

1u: €60

1u15m: €75

1,5u: €80

Bel

0032/473999003

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page